Kako spremeniti svojo domačo stran v Safariju 11.0.3 na Macu

Ko odprete brskalnik Safari na vašem MacBooku, obstaja velika verjetnost, da se odpre bodisi stran s priljubljenimi ali stran na spletnem mestu Apple. Morda se boste navadili na to vedenje in o tem ne razmišljate veliko, vendar je to nekaj, kar lahko prilagodite.

Naša spodnja vadnica vam bo pokazala, kako spremenite domačo stran v Safariju na vašem MacBooku, tako da se odpre na določeno stran po vaši izbiri, ko odprete brskalnik.

Kako preklopiti svojo domačo stran Safari na Macu

Koraki v tem članku so bili izvedeni na MacBook Air z operacijskim sistemom macOS High Sierra. Uporabljam Safari različice 11.0.3. Ko dokončate korake v tem priročniku, boste spremenili domačo stran, ki se ji Safari odpre, ko zaženete brskalnik.

1. korak: Odprite Safari brskalnik.

2. korak: kliknite na Safari zavihek na vrhu zaslona, ​​nato izberite Nastavitve možnost.

3. korak: Kliknite na General gumb na vrhu okna.

4. korak: Kliknite znotraj Domača stran izbrišite trenutni URL, nato vnesite stran, ki jo želite uporabiti za svojo domačo stran.

Če želite, da se Safari odpre z vašo domačo stranjo namesto strani s priljubljenimi, kliknite Nova okna se odpirajo z spustnem meniju, nato kliknite na Domača strane možnost.

Ali nameravate prenesti veliko datotek ali namestiti program, vendar niste prepričani, ali imate dovolj prostora? Ugotovite, kako preverite, koliko prostora za shranjevanje je na voljo na vašem MacBook Air, da boste vedeli, ali se morate česa znebiti.