Kako ustvariti zaznamek na iPhone 5 v iOS 8

Tipkanje na iPhone je nekaj, s čimer se veliko ljudi spopada. Obstajajo funkcije samodejnega popravka in preverjanja črkovanja, ki lahko pomagajo odpraviti to težavo, vendar je problematično, ko vnašate nekaj, kar je manj prizanesljivo, na primer naslov spletnega mesta. Eden preprostih načinov, kako to popraviti, je, da se naučite ustvariti zaznamek na vašem iPhone 5. To vam bo omogočilo, da shranite povezavo do te strani v Safariju, tako da vam je ne bo treba znova vnašati.

Zaznamki so koristni tudi iz drugih razlogov. Ne glede na to, ali ste našli zanimivo spletno mesto, na katerega se želite vrniti in obiskati pozneje, ali preprosto želite hitrejši način za iskanje priljubljenih spletnih strani, obstaja veliko dobrih načinov uporabe zaznamkov brskalnika. Naš spodnji vodnik vam bo pokazal, kako lahko ustvarite zaznamek s spletne strani, ki jo obiščete v brskalniku iPhone Safari.

Dodajte med zaznamke spletno stran v Safariju na iPhone 5

Ti koraki so bili izvedeni v iOS 8, na iPhone 5. Koraki so lahko nekoliko drugačni v starejših različicah iOS-a.

1. korak: Odprite Safari brskalnik na vaši napravi.

2. korak: Prebrskajte spletno stran, za katero želite ustvariti zaznamek.

3. korak: Dotaknite se Skupna raba ikono na dnu zaslona.

4. korak: Izberite Dodaj zaznamek možnost na dnu zaslona.

5. korak: tapnite Shrani gumb v zgornjem desnem kotu zaslona. Upoštevajte, da lahko spremenite ime zaznamka in njegovo lokacijo na tem zaslonu, če se tako odločite.

Do zaznamka, ki ste ga pravkar ustvarili, lahko dostopate tako, da se dotaknete ikone knjige na dnu zaslona Safari.

Ali želite dodati več aplikacij na priklopno postajo za iPhone? Naučite se dodati mapo v priklopno postajo na vašem iPhone 5 po posodobitvi na iOS 8.