Kako odstraniti zavihek Quickbooks v Excelu 2013

Krmarjenje v programu Microsoft Excel 2013 je osredotočeno na vrsto zavihkov na vrhu okna. Vsak od teh zavihkov vključuje številna orodja in nastavitve, ki jih lahko uporabite za interakcijo s podatki v preglednici. Obstaja nekaj zavihkov, ki so prikazani pri vsaki privzeti namestitvi programa Excel 2013, in nekaj zavihkov, ki se dodajo, ko imate v računalniku program, ki lahko neposredno komunicira z Excelom.

Quickbooks je en tak program in morda ste opazili, da imate na vrhu okna ločen zavihek Quickbooks. Če pa tega zavihka ne uporabljate, ga boste morda želeli odstraniti iz navigacijskega menija. Naš spodnji vodnik vam bo pokazal, kako odstraniti zavihek Quickbooks v Excelu 2013.

Izbrišite zavihek Quickbooks v Excelu 2013

Koraki v tem članku bodo predvidevali, da imate trenutno zavihek Quickbooks na vrhu okna Excel 2013 in da ga želite odstraniti.

  1. Odprite Excel 2013.
  2. Kliknite na mapa zavihek v zgornjem levem kotu okna.
  3. Kliknite na Opcije gumb na dnu stolpca na levi strani okna.
  4. Kliknite na Prilagodite trak jeziček na levi strani Možnosti Excela okno.
  5. Kliknite polje na levi strani Quickbooks v stolpcu na desni strani okna, da odstranite kljukico. Nato lahko kliknete na v redu gumb na dnu okna, da shranite spremembe in zaprete okno z možnostmi Excel.

Zavihek Quickbooks bi moral nato izginiti z vrha okna. Upoštevajte, da boste s tem odstranili zavihek traku samo iz uporabniškega vmesnika Excel. Dodatek, zaradi katerega se je ta zavihek prikazal, je še vedno aktiven. Če želite onemogočiti tudi dodatek, boste morali slediti nekoliko drugačnemu postopku. Naučite se onemogočiti dodatek v Excelu, če ne uporabljate nobene od funkcij, ki jih ponuja.